Formació per a empreses, ajuntaments, associacions i autònoms

Formació per a empreses, ajuntaments, associacions i autònoms. Oferim una àmplia varietat de cursos, que s'adapten a les necessitats de cada client.

Explica'ns què necessites.

Nosaltres fem la formació a mida a les seves necessitats o a l'equip. Per què és tan important estar preparat per poder fer les tasques com un empresari o un home de negocis, i disposar d'empleats formats de ser capaç de delegar de manera eficient.

Cada projecte o empresa ha un moment diferent en la seva vida online. Pot ser que el que vostè necessita per començar, perquè vostè està totalment perdut i no sap com començar, o ja tenen una mica de rodatge, però cal saber com tirar endavant.

Potser necessites alguna cosa més (com a bon empresari que no es pot aturar!), tenir un assessorament personalitzat i el teu Mitjans de comunicació Social pla per tal de poder seguir pas a pas. Una guia per no perdre's en el seu camí 😉

Si creieu que necessiteu, no dubteu! Pot ser la diferència entre continuar amb la millora i a ser un èxit, o quedar-se en el camí.

Pregunta'ns!

Formacions impartides

AGENDA BRANDERS 2024

Tenemos claro que estar en redes sociales es muy importante para la comunicación de nuestro proyecto, pero ¿alguna vez te has visto sobre pasado y con ganas de tirar la tolla intentando mantener tus redes sociales al día? Hay que publicar X veces a la semana, tienes que crear contenido de valor para tu audiencia, necesitas interactuar con ellos… Todo esto es cierto, pero ¡No te preocupes, estamos aquí para ayudarte!